Verder naar hoofdinhoud
Kleur
Sol’s® Meteor Pet
Projob muts
Sol’s® Bubble Pet
Bedrukt petje

Voordelen van bedrukte petjes en mutsen

Petjes en mutsen zijn stijlvol en functioneel en daarom zijn ze populair bij zowel klanten als collega's. Geborduurd petjes zijn leuk als geschenk, 's zomers om de zon uit je ogen te houden of 's winters om je oren warm te houden. Een petje is perfect voor elk sportevenement: als iedereen zijn eigen petje draagt, is het direct duidelijk wie bij welk team hoort.

Een gepersonaliseerd petje ontwerpen

Een stijl kiezen

  • Kies een kleur voor je petje die contrasteert met je logo.
  • Bedenk bij het kiezen van je bedrukte petje of het om te sporten, voor een evenement of als onderdeel van bedrijfskleding gaat gebruiken. Het antwoord op die vraag bepaalt welke stijl je kiest: formeler of juist relaxter en comfortabeler.

Je petje personaliseren

  • Zorg dat je ontwerp duidelijk is en opvalt.
  • Als je tekst gebruikt, kies dan een lettertype en -grootte die duidelijk en gemakkelijk te lezen zijn.
  • Je kunt bestanden uploaden in de volgende indelingen: .pdf, .ai, .jpeg, .png en .ppt.

De juiste decoratieoptie kiezen

Je kunt je logo op verschillende manieren op je petje of muts zetten.

  • Borduursel: Een nauwkeurig gestikt logo met duurzame kleuren en textuur. -Drukwerk in 1 kleur: Inkt wordt met zeefdruktechnologie door geweven gaas op de stof gedrukt. Dit levert een duurzaam ontwerp op dat aanvoelt alsof het erop geschilderd is.

Veelgestelde vragen

Honkbalpetjes of truckercaps: wat is het verschil?

Ze lijken wel op elkaar, maar verschil tussen honkbalpetjes en truckercaps zit voornamelijk in de segment aan de achterkant. Truckercaps hebben segmenten van gaas aan de achterkant in plaats van de traditionele vier of vijf segmenten van honkbalpetjes. Daardoor bieden truckercaps veel meer ventilatie.

We hebben diverse bedrukte petjes met een kleine of geen minimale bestelhoeveelheid, zodat je er zo veel of weinig van kunt bestellen als je nodig hebt.